Soita: 040-828 9763 Pukarontie 311, 07830 Pukaro

Erikssonin Putki Oy tarjoaa monipuolisia palveluita Itä-Uudellamaalla. Meiltä saat ammattitaidolla kaikki putkityöt – niin vesijohtotyöt, lämmitystyöt, ilmastointityöt kuin viemäröinnitkin.

Putkityöt monipuolisesti ja ammattitaidolla

Vesijohtotyöt

Erikssonin putki palvelee erilaisissa vesijohtotöissä, kuten käyttövesijohtojen asentaminen, vesijohtojen uusiminen ja korjaukset, vesimittarien uusiminen, vesijohtojen sulatus ja eristystyöt. Meiltä saat vesiautomaatit, porakaivopumput ja lämminvesivaraajat. Toimitamme myös erilaiset kylpyhuonekalusteet asennettuina.

Lämmitystyöt

Kauttamme onnistuu kaikki lattialämmitystyöt, öljykattiloiden uusiminen ja asennus, mittareiden ja venttiilien asennus. Tilaa vain putkimies paikalle! Meiltä saat myös ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput.

Ilmastointityöt

Hoidamme ilmastointiputkien asennus- ja eristystyöt, liesituulettimien asennukset ja ilmastointikoneiden asennukset ja huollon. Ilmastointikoneiden suodattimet on saatavissa suoraan myymälästämme.

Viemäröintityöt

Tarvitsetko lattiakaivojen uusimista, viemärin avaamista tai viemärikuvausta? Tilaa paikalle putkimies. Meiltä saat myös saneerauskohteisiin viemäröintityöt, jätevesijärjestelmät ja viemäreiden eristykset.

LVI-suunnitelmat ja tarjouspyynnöt

LVI-insinöörimme tekee tarvittaessa kiinteistöllesi LVI-suunnitelmat. Teemme myös jätevesisuunnitelmia. Katso yhteystiedot täältä.

Erikssonin Putki palvelut putkimies
Erikssonin Putki putkiremontti

Muista kotitalousvähennys!

Muista, että putkityöt voi vähentää!

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi asunnon remontointi.

Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa vuodessa henkilöä kohden. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Saat vähennyksen vain työn osuudesta, etkä esimerkiksi matkakuluista tai tarvikkeista. Kun saat yrittäjältä tai yritykseltä laskun teettämästäsi työstä, laskussa pitää siksi olla erittely myös niistä kuluista, joista ei saa kotitalousvähennystä.

Lue lisää henkilöasiakkaiden kotitalousvähennyksestä.

Erikssonin putki putkityöt lapinjärvi